Na mě v reálném životě narazit můžete, ale pokud se tak stane, spousta z vás o tom pravděpodobně nebude ani vědět. Wink
Svou internetovou kariéru jsem nezačal nijak zářně, protloukal jsem se různě internetem a tehdy se naučil některé věci, které mi později byly k něčemu platné (HTML, PHP, CSS, JS). Po pár letech, kdy jsem stál při založení a zániku různých dnes již neznámých portálů, jsem nakonec zakotvil na Magic Guru, kde jsem téměř rok dělal administrátora a redaktora. To mi dalo zkušenost při práci s lidmi, za což jsem dnes vděčný. V současné době jsem ještě aktivním členem projektu Czech Mortal a samozřejmě jsem stál za vznikem AnimeSubs. Smile
Jak jistě vyplývá z těchto stránek, jsem velkým fanouškem anime, ale co již tak jasné není je, že nalézám i velkou oblibu v manze. Mezi mé nejoblibenější mangy patří: The Breaker, Ares, Veritas a Holyland. Mezi nejoblíbenější anime: Rurouni: Kenshin Tsuiokuhen a Berserk.
Z hudby poslouchám velký mix a je mi vcelku jedno, jaký je to styl. V současné době ujiždím na WoW Parodies by Sharm.
Z čehož jasně vyplývá, že jsem i hráč WoW. PC hry mám radši RPG nebo MMORPG. Ale zabavit se často mohu i u Realm Time strategií, ale v tomhle žánru mi nejsou cizí ani tahové záležitosti.
Sportuji velice rád, když je čas, ale v poslední době času mnoho není. Pár let zpátky jste mě mohli ještě potkat na nějakých plaveckých závodech, ale to je bohužel dnes minulostí. Ale např. Šachy i Poker si zahraju vždy velice rád a s oblibou.
Whoa, tys tu vážně napsal něco o sobě!
Pěkný no... i když v tom místy silně cítím stylově můj topic. xD
Mimochodem, na ten tvůj Czech Mortal máš asi v liště vadný odkaz, si teď tak všímám.