Chtělo se mi začít větou: "Na svůj věk jsem už poměrně starej", kterážto je ovšem nesmyslná a důvod, proč jsem ji použil, je ten, že má jednak přece jenom něco do sebe a druhak se mi líbí...
K anime jsem se dostal náhodným setkáním s Pokémony v TV, které mě nadlouho utvrdilo v přesvědčení, že anime je strašlivá zhovadilost. Naštěstí to není pravda.
Anime jsem začal téměř uctívat hlavně z toho důvodu, že si většinou dává záležet na realistických charakterech, odmítá černo-bílou polarizaci hrdinů, věnuje se hlubším motivům jednání a to vše vkusně a leckdy i poměrně náročně stylizuje.
V osobním životě jsem člověkem, který vždy začíná po dobrém, což mnohé bůhvíproč mylně vede k dojmu, že není možné přitvrdit, ale přesto mi to pořád stojí za to.
Navzdory jistému ekologickému cítění jsem vášnivým motoristou (fakt schíza), který si pořídil, jak jinak, japonské auto a teď jen přemýšlí, jakého anime hrdinu si nechá nastříkat na čelní sklo Asi některou z hrdinek Gunslinger Girl, protože tenhle seriál považuju za naprostou špičku žánru a od zhlédnutí prvního dílu někdy před čtvrt rokem, se mi dosud nepodařilo vrátit čelist zpět do základní polohy, taže se asi budu muset podívat na nějakého Pokémona.. Také mě zrovna GG přitáhly ke spolupráci s původními členy AnimeSubs. Víc o mém vztahu k anime zde: http://www.holubn....php?id=58
Koho by to zajímalo, nějaké názory nejen na konkrétní anime filmy jsem nahustil na server Kfilmu.net, kde mám profil pod stejným nickem: http://www.kfilmu...;kdo=10374
Jinak jsem zaměstanec a současně živnostník fušující do webdesignu, manžel, otec jednoho Ichiga a jedné Triely, chovatel dvou vrubozubců a jednoho leguána, příležitostný geocacher, milovník sci-fi a jakž takž pochopitelné vědy, příznivec Ericha Fromma a česnekových jednohubek.
Svou přezdívku používám už bezmála deset let od dob chatování na mobilních telefonech, kdy byl internet v Čechách převážně vytáčený a k vytáčení (uživatelů)... Od té doby se ve virtuálním prostoru vynořilo Skogenů nepočítaně, ale tomuhle nicku prostě zůstávám nejen zde tvrdohlavě věrný..