No... tak k manze se osobně vyjadřovat nebudu, protože ji nečtu.
Ale co se týče anime a stávajících fillerů... poslední díly podle mě nebyly tak špatné, líbil se mi krátký návrat Karin a Yuzu v příjemném provedení (ne jak tomu jednou bylo, že chtěly, aby Hitsugaya hrál fotbal... to byl absolutně strašný díl). Co se týče dílu s Kazeshinim, ten také pobavil, ale více se mi na tom díle líbil temný Wabisuke. Kiru nemusím, ale Wabisuke v Zanpaktou spirit formě je mi sympatický. ^_^
Jinak co se týče konce Muramasy, byl až nehezky protahován... měl skončit jeho přeměnou v Hollowa, a nikoliv v rostoucí lejno. Nicméně předchozí zápas Byakuya vs. Kouga byl skvěle zpracovaný (mám rád, když postavy ukazují velké množství triků a nenahazují jen samé Soukatsui a Shakkahou, viz. Rukia v Bounto arcu).
Upravil/a JohnyX dne 03/06/2010
waaa .. 271 diel. pekne to bolo.. len dufam ze bude aj nejaky "dozvuk" o tom ako sa prebral, lebo to bolo take priliz rychle [spoiler]zmrtvychvstanie[/spoiler] cakam nejaky vnutorny boj alebo nieco take.. na sposob ked bojoval s muramasom prvykrat
(Spoiler warning) Souhlasím, Ichigo podle mě šel do druhé Hollow formy až moc rychle a na protahovaný Bleach to chytlo až nečekaně zbytečný spád. A obecně jsem byl koncem zklamán, čekal jsem, že se hned nepromění zpátky v normálního Ichiga a že se mu vesele neobnoví díra v hrudi.