09/07/2010 21:29
menu_open.gif Hlavní menu
Domů
Fórum
F.A.Q.
Titulky na přání
Výměna odkazů
AnimeSubs.CZ Team

Rozpracované projekty:
Bleach (F)
Death Note Rewrite (1/2) (F)
Yumeria (0/12) (F)

Dokončené projekty:
Dragon`s Heaven (F)
Gunslinger Girl II: Il Teatrino (F)
Little Monica Monogatari (F)

menu_open.gif Kdo je on-line
bullet.gif Hosté on-line: 1

bullet.gif Členové on-line: 0

bullet.gif Registrovaní členové: 62
bullet.gif Nejnovější člen: Freedom
menu_open.gif Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
bullet.gif Nábor nových členů
bullet.gif Co vás nedávno pob...
bullet.gif Yu Yu Hakusho
bullet.gif Vaše oblíbená AMV
bullet.gif Jak se vám líbí?
Nejdiskutovanější
bullet.gif Titulky na přání [24]
bullet.gif Co vás nedávno ... [13]
bullet.gif AnimeSubs.CZ na s... [10]
bullet.gif Pokec o aktuáln... [6]
bullet.gif Openingy a Endingy [6]
menu_information.png Číst diskuzi
 Tisk diskuze
AnimeSubs.CZ na sociálních sítích
JohnyX
#1 Vytisknout diskuzi
Přidané 03/14/2010

Příspěvek: 50
Založený: 25.02.10

Co si myslíte o rozšíření novinek z AnimeSubs na Twitter a Facebook? Vidíte v tom využití z vaší strany, stojí za to naše úsilí tam přidávat novinky?
lh6.ggpht.com/_Itu4tFloSXI/TEOTXPjW3vI/AAAAAAAAD-8/7jtF3dn23tY/Signature%20-%20JohnyX%20-%20406x186.jpg

http://animesubs.cz
usiRev
#2 Vytisknout diskuzi
Přidané 03/15/2010

Nováček diskutér

Příspěvek: 11
Založený: 06.03.10

mmm ... myslim ze o tom by trebalo uvazovat ked tu bude vecsia komunita registrovynch uzivatelov.. momentalne ked je tu 11 "clenov" tak este to nestoji za to ..
www.anime-planet.com/images/users/signatures/usiRev.jpg

www.last.fm/user/usiRev
Flaja
#3 Vytisknout diskuzi
Přidané 03/16/2010
Nováček diskutér

Příspěvek: 5

až tu de tak 30 lidí, dřív je to zbytečný... ale už je tu aspoň 13 Smile jsem tu dlouho nebyl...

JohnyX
#4 Vytisknout diskuzi
Přidané 03/16/2010

Tak trochu nevím, proč v rámci Facebooku a Twitteru řešíte zaregistrované účty na AnimeSubs.CZ. Smile Mě jde přímo o to, či stojí za to ty novinky psát a či to někdo bude číst... takový Facebook channel už sleduje 18 lidí, ale Twitter channel má jen 2 followery (a to včetně mě ^^).

Tyto channely jsou hlavně v současné době jediné možnosti, jak se dozvědět novinky na webu bez návštěvy AnimeSubs - RSS v současné době není v provozu. Smile
Upravil/a JohnyX dne 03/16/2010
lh6.ggpht.com/_Itu4tFloSXI/TEOTXPjW3vI/AAAAAAAAD-8/7jtF3dn23tY/Signature%20-%20JohnyX%20-%20406x186.jpg

usiRev
#5 Vytisknout diskuzi
Přidané 03/16/2010

Nováček diskutér

hmm ked to beries takto... tak je to vlastne dopredu dane a otazka je irelevantna Grin minimalne co sa tyka FB.

www.last.fm/user/usiRev
JohnyX
#6 Vytisknout diskuzi
Přidané 03/16/2010

Co se týká FB určitě, tam se to nebude rušit když jsou na to lidi. Ale přemýšlím u twitteru... jestli ho lidé buď nepoužívají nebo o tom channelu neví. Smile

usiRev
#7 Vytisknout diskuzi
Přidané 03/17/2010

Nováček diskutér

by som povedal ze obojeGrin

www.last.fm/user/usiRev
INWaLFoX
#8 Vytisknout diskuzi
Přidané 03/24/2010
Lamka

Příspěvek: 1
Založený: 17.03.10

Padlo zde, že je tu počet malý počet registrovaných uživatelů. Je možnost jak zvýšit komunitu registrovaných uživatelů a to jednoduše. S dovolením navrhuji aby zde bylo stahování titulek povoleno pouze pro registrované uživatele.

INWaLFoX

JohnyX
#9 Vytisknout diskuzi
Přidané 03/24/2010

Nevím co by na to řekl Kuci, ale z mé strany jsem proti. Absolutně by to odlákalo lidi odtud, jelikož naše titulky uploadujeme i na Otakuland a Akihabaru + některé jiné týmy je využívají pro softsub (AnimeFox, Bleach.over.cz). Kdybychom je zakázali šířit i po těchto ostatních serverech, padla by absolutně celkově naše návštěvnost a někteří vychytralci by určitě ještě naše titulky kopírovali pro Otakuland a Akihabaru (a další servery...) pod svým jménem.
Upravil/a JohnyX dne 03/24/2010

BiLLG
#10 Vytisknout diskuzi
Přidané 03/27/2010
Lamka

Příspěvek: 1
Založený: 27.03.10

Ano s tím souhlasím. Nijak bych to neomezoval. Návštěvnost stoupne,třeba v následujících případech. Překlad bude dobrý a rychlý, a tudíž se dostane pomalu v komunitě lidí do podvědomí. Další věc bude to, jakmile se objeví další projekty, tak to určitě přiláká více lidí. Já od zítřka po domluvě s Kucim začínám pracovat na překladu Gunslinger Girl II, jelikož to asi nemá pokračování, tak podle toho jak budu mít čas,a jak mi překlad půjde bych se klidně věnoval překladům dalších anime.
Upravil/a BiLLG dne 03/28/2010

JohnyX
#11 Vytisknout diskuzi
Přidané 03/28/2010

BiLLG napsal:
Ano s tím souhlasím. Nijak bych to neomezoval. Návštěvnost stoupne,třeba v následujících případech. Překlad bude dobrý a rychlý, a tudíž se dostane pomalu v komunitě lidí do podvědomí. Další věc bude to, jakmile se objeví další projekty, tak to určitě přiláká více lidí. Já od zítřka po domluvě s Kucim začínám pracovat na překladu Gunslinger Girl II, jelikož to asi nemá pokračování, tak podle toho jak budu mít čas,a jak mi překlad půjde bych se klidně věnoval překladům dalších anime.

Hehe, tak to jsi ty, ten, o kterém mi Kuci říkal, tak kdyžtak až ty title budeš mít, pošli je mně na korekturu (mám rád osobní kontakt, můžu ti alespoň pak vyjasňovat chybky Grin). Jinak, vítej mezi námi. Wink
Upravil/a JohnyX dne 08/03/2010

Přejít na fórum:
menu_open.gif Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.

menu_open.gif Výhody pro registrované

Pokud se registrujete, můžete získat mnoho výhod.
Zde můžete vidět rozdíly mezi hostem a členem.
Možnosti: Host Člen
Diskuze na fóru
No
Yes
Diskuze v shoutboxu
No
Yes
Navrhování anime na překlad
No
Yes
Možnost nalezení nových přátel
No
Yes
Komentování stránek
No
Yes
menu_open.gif Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.

09/07/2010
Myslim že už by měli ject nafurt podle mangy, takhle nás jen utrápěj výplodama jejich vyždímanýho mozku XD

09/07/2010
A ztrácejí nápady k originalitě, tohle byla v podstatě jen vykrádačka Aladdina a prvních třech season Bleache. Grin

09/07/2010
já jsem to nevnímal, ale říkám si že ty co to vymejšlej jsou čím dál víc pošahaný Smile

09/07/2010
No, to já spíš nadával, co je to za hovadinu. Smile Karakura Riser byl mockrát lepší. Grin

09/07/2010
Se divim že jste to daly ještě dneska, já jsem z toho chcípal smíchy i když neumim moc anglicky Grin

09/07/2010
Budou hned, už to házím na FTP. Wink

09/07/2010
Určitě. Dělá se právě korektura.

09/07/2010
Dotaz Budou k tomu FILLERU titulky??

09/04/2010
Ano, měl by to být jen jednodílný filler... ale není to jisté na 100%. Smile

09/04/2010
inak.. ak dobre chapem.. tak bude len jeden-dielny filler?

menu_open.gif Spřátelené stránky

Další partneři

TOPlist